Finezyjne i efektowne czekoladowe dekoracje na tort z łatwością wykonasz przy pomocy folii transferowej. Najprostsze ozdoby to oczywiście kształty wycinane na płasko. Folię transferową można jednak dowolnie zawijać, dzięki czemu udaje się uzyskać przestrzenne i oryginalne formy, takie jak sprężynki, spiralki, paski do robienia kokardek i wiele innych. Ogranicza Cię tylko wyobraźnia. Folia transferowa do czekolady to doskonałe rozwiązanie. Wystarczy nałożyć na folię płynną masę, wyciąć kształty lub uformować folię i włożyć całość do lodówki na około 20 minut. Po tym czasie delikatnie odklej folię od czekolady i dekoracja gotowa. Tym prostym sposobem uzyskasz ozdoby do tortów i ciast jak z profesjonalnej cukierni. Na podstronach produktowych znajdziesz filmik z instruktażem robienia dekoracji w wykonaniu mistrza cukiernictwa.

Formy do pralin, Folie transferowe do czekolady, Czekolada

Forma silikonowa SERCE' Forma silikonowa SERCE'
Cena: 13,00 zł
szt.
zobacz więcej
Promocje
ZESTAW TYLEK CUKIERNICZYCH TYLKI 26 szt
ZESTAW TYLEK CUKIERNICZYCH TYLKI 26 szt
49,00 zł 39,90 zł
szt.
Tylki rosyjskie zestaw 23 szt + adapter tylka
Tylki rosyjskie zestaw 23 szt + adapter tylka
79,00 zł 59,00 zł
szt.
Akcesoria do Dekorowania Tortów
Akcesoria do Dekorowania Tortów
38,90 zł 32,00 zł
szt.
Waluty

Infolinia:

789 100 589

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl