Forma silikonowa do wykonywania girlandy z masy cukrowej - kwiatuszki . Forma jest nieprzywierająca, wystarczy wypełnić ją masą cukrową, włożyć na kilka minut do zamrażarki, i po chwili cieszyć się pięknymi ozdobami.
Wykonana w 100% z silikonu spożywczego Do użycia z masą cukrową, gipsem, woskiem, żywicą, modeliną itp.
Długość: 19,5 cm
Wysokość 1 i 1,3 cm
Opinie o produkcie (3)
Małgorzata Miranowska
24 lipca 2018
Idealna forma gdy chcemy wykończyć dół tortu. Piękne łańcuszki wychodzą z masy cukrowej czy też galaretki wzbogaconej żelatyną.
Joanna Dębińska
24 września 2018
Pomocne w kuchni do ozdabiania tortów. Piękne kwiatuszki które łatwo stworzyć z masy cukrowej.
Paulina Radzka
12 lipca 2019
Piękne perełki do wykończenia tortu. Masa idealnie odchodzi od formy tworząc równe kuleczki.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.
Małgorzata Miranowska
Idealna forma gdy chcemy wykończyć dół tortu. Piękne łańcuszki wychodzą z masy cukrowej czy też galaretki wzbogaconej żelatyną.
Joanna Dębińska
Pomocne w kuchni do ozdabiania tortów. Piękne kwiatuszki które łatwo stworzyć z masy cukrowej.
Paulina Radzka
Piękne perełki do wykończenia tortu. Masa idealnie odchodzi od formy tworząc równe kuleczki.