Finezyjne i efektowne czekoladowe dekoracje na tort z łatwością wykonasz przy pomocy folii transferowej. Najprostsze ozdoby to oczywiście kształty wycinane na płasko. Folię transferową można jednak dowolnie zawijać, dzięki czemu udaje się uzyskać przestrzenne i oryginalne formy, takie jak sprężynki, spiralki, paski do robienia kokardek i wiele innych. Ogranicza Cię tylko wyobraźnia. Folia transferowa do czekolady to doskonałe rozwiązanie. Wystarczy nałożyć na folię płynną masę, wyciąć kształty lub uformować folię i włożyć całość do lodówki na około 20 minut. Po tym czasie delikatnie odklej folię od czekolady i dekoracja gotowa. Tym prostym sposobem uzyskasz ozdoby do tortów i ciast jak z profesjonalnej cukierni. Na podstronach produktowych znajdziesz filmik z instruktażem robienia dekoracji w wykonaniu mistrza cukiernictwa.
FOLIA TRANSFEROWA/ RANTOWA

26,50 zł
