Dlaczego Cake Land?
Działamy od 2011 roku, mamy więc już ponad 10 lat doświadczenia na polskim rynku.
Wszystkie nasze produkty są dostępne od ręki, dlatego możesz liczyć na ekspresową dostawę!
Skorzystaj z darmowej dostawy
już od 199 zł! (do paczkomatów inpost)
Producent
Cena
-
od
do
Jak zrobić babeczki, które zaskoczą niejedno podniebienie?
PASTYLKI CZEKOLADOWE
Polewy, glazury, lukry na tort – zadbaj o estetykę swoich deserów
Jesteś zawodowym cukiernikiem? A może tworzenie efektownych deserów to Twoja pasja? Niezależnie od tego, do której z tych grup się zaliczasz, bez wątpienia zależy Ci na tym, aby Twój deser zachwycał nie tylko swoim smakiem. Modny i efektowny wygląd słodkości sprawi, że Twoi bliscy lub klienci nie będą mogli się im wprost oprzeć. Właśnie dlatego w tej kategorii przygotowaliśmy dla Ciebie polewy, glazury i lukry, które świetnie sprawdzą się na torty, ciasta i inne desery.
Wszystko, czego potrzebujesz
Samodzielne ozdabianie domowych wypieków nie musi być trudne – zwłaszcza gdy do dyspozycji masz gotowe posypki do ciasta i dekoracje na tort. W naszej ofercie znajdziesz szeroką gamę pomysłów na wykończenie deserów. Polecamy różnokolorowe perełki cukrowe, gwiazdki, serduszka, płatki śniegu, kwiatki i listki waflowe, kryształki czy posypkę typu maczek.
Postaw na modne rozwiązania
Chcesz, aby tworzone przez Ciebie słodkości wyglądały niebanalnie i były w pełni zgodne z najnowszymi trendami? W takim razie musisz zaopatrzyć się w glazurę lustrzaną. To absolutny must have dla cukiernika tworzącego nowoczesne desery. Glazura lustrzana wylana na tort sprawi, że ten będzie pięknie się błyszczał, a przy tym bardzo dobrze smakował. Taka polewa pozwoli Ci stworzyć niezwykle efektowne kompozycje, które zachwycą Twoich klientów.
Polewy na tort – łatwy sposób na ozdobienie deseru
W naszym asortymencie znajdziesz polewy na tort w kształcie czekoladowych pastylek. Dzięki takiej formie produkty te są bardzo funkcjonalne. Wystarczy, że roztopisz je w kąpieli wodnej lub korzystając z kuchenki mikrofalowej. Świetnie sprawdzą się do polania tortów, ale również do stworzenia własnych pralinek, a także do otoczenia cukierków czy lizaków. Dodatkowym ich atutem jest to, że niewykorzystaną masę możesz topić wiele razy, bez konieczności przechowywania jej w lodówce.