Tworzenie efektownych tortów to Twoja pasja? Jeśli tak, to bez wątpienia zawsze dbasz o każdy detal podczas przygotowywania tych słodkości. Dzięki temu możesz tworzyć modne i efektowne kompozycje, które zachwycają nie tylko swoim smakiem, ale także stylowym wyglądem. Jednak czy wiesz, jak używać do tego typu wypieków masy cukrowej? Co zrobić, aby nie pękała? Czytaj dalej, a poznasz garść praktycznych porad na ten temat.

nie | pon | wto | śro | czw | pią | sob | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 |

Babka piaskowa
Stopień zaawansowania: łatwe
Tęczowy tort
Stopień zaawansowania: łatwe
Maślane ciasteczka
Stopień zaawansowania: łatwe
http://cakelandpl.shoper.pl/pl/c/Formy-do-ciastek-i-ciasteczek/24
Domowe czekoladki
Stopień zaawansowania: łatwe
Przepyszne rurki z nadzieniem lub bez
Stopień zaawansowania: łatwe
http://cakelandpl.shoper.pl/pl/p/FOREMKI-DO-RUREK-Z-KREMEM-DUZE/204
