VELVET Zamsz w sprayu 100ml RÓŻOWY Decora
Cena regularna:
towar niedostępny
Spray koloryzujący na bazie masła kakaowego o aksamitnym efekcie do stosowania na mrożone desery i lody. Żywe tony.
Instrukcja obsługi: Przechowywać w temperaturze pokojowej 20-25°C 2 godziny przed użyciem. Dobrze wstrząsnąć i podgrzać puszkę w ciepłej wodzie w temperaturze 25-35°C. Spryskać jednorodną warstwę na zamarzniętą powierzchnię z odległości 20-25 cm. Zalecany czas wiązania przed spożyciem to 4 godziny. Po użyciu odwróć puszkę do góry nogami i spryskaj przez kilka sekund, aby wyczyścić dyszę. Wyczyść dyszę ciepłą wodą, jeśli nie rozpyla równomiernie.
Maksymalna dawka użytkowa: 75g/kg. Tylko do użytku profesjonalnego.
Pamiętaj! Twój deser/ciasto/tort musi zostać zamrożony przed spryskaniem aksamitnego sprayu, w przeciwnym razie nie będziesz miał efektu aksamitu.
Pojemność: 100 ml
Składniki: butan E943a, izobutan E943b, propan E944; Masło kakaowe, Barwnik: E129.