Polewa lustrzana Mirror Glaze CZEKOLADOWA 1 kg SARACINO
Opis
Polewa do tortów, ciast lodów i deserów firmy Saracino; tworzy efekt lustra na wypiekach;
Sposób użycia:
- Wlać polewę do miski
- Podgrzej w 35/40 ° C ( w mikrofalówce lub kąpieli wodnej)
- Mieszaj powoli, aby uzyskać jednorodny produkt
- Wylać na schłodzone wcześniej zimne ciasto
Kolor, aromat i smak ciemnej czekolady.
Masa netto:1kg
.
Składniki: syrop glukozowy, sacharoza, proszek kakaowy, zagęszczacze: agar-agar (E406), pektyna (E440); środek konserwujący: sorbinian potasu (E202); kwasy: kwas cytrynowy (E330)
Alergeny: Może zawierać śladowe ilości jaj, soi, mleka i orzechów.
Środki ostrożności przy przechowywaniu: Produkt musi być przechowywany w chłodnym i suchym miejscu, chroniony przed bezpośrednim światłem